Nederlands Engels Duits 
Logo Villapark de Weerribben
weerribben-zoover-awards banner.jpg


Reserveer Online

Vakantiepark

Aantal gasten

Affiliate Marketing via Tradetracker

Profiteer van het succes van onze parken en meldt u aan als affiliate bij ons partnerprogramma van Tradetracker. Hoge commissies!

 

Affiliate marketing

In samenwerking met TradeTracker bieden onze parken in Overijssel u een uniek partnerprogramma.

 

Parken:

 

Lees hieronder meer over dit programma en schrijf u in! Wij zijn aangesloten bij het affiliate netwerk van TradeTracker. Dit houdt in dat TradeTracker alle nieuwe klanten en verkopen registreren en de uitbetaling verzorgt. Dit betekent voor u dat u zeker wordt uitbetaald en dat registratie in handen is van een onafhankelijke partij.

 

Over TradeTracker

 

TradeTracker biedt websites de mogelijkheid om met hun website inkomsten te genereren. Dit kan door promotie te maken voor de bij deze affiliate netwerken aangesloten adverteerders. Deze adverteerders stellen daarvoor promotiemateriaal ter beschikking (banners, tekstlinks, advertorials, e.d.) die u als affiliate op uw site(s) en in uw nieuwsbrieven kunt plaatsen. U kunt affiliate worden als u eigenaar bent van een website en interesse hebt om geld te verdienen aan uw bezoekers. Deelname aan dit programma is kosteloos.

 

Hoe werkt het partner programma?

 

Via het partner programma kunt u eenvoudig iedere willekeurige accommodatie uit ons assortiment via uw site promoten. De verwerking, verzending en facturering van reserveringen nemen wij voor onze rekening. En uiteraard is onze klantenservice het aanspreekpunt voor alle vragen en opmerkingen van de klant gedurende de reservering. Het enige dat u hoeft te doen, is het maken van een link tussen uw site en die van ons en uw commissie in ontvangst nemen.

 

Invulling partner programma?

 

U kunt op diverse manieren een invulling geven aan partnerschap: Banners in diverse standaard maten die via uw website verwijzen naar onze parken. Deeplinks en/of tekstlinks, deze verwijzen naar specifieke pagina’s op een van de 4 websites. Via het netwerk van TradeTracker worden uitingen automatisch bijgewerkt op uw site. U beschikt altijd over de meest actuele aanbiedingen en promotiemateriaal wat de resultaten zeker ten goede zal komen.

 

De commissie

 

Wanneer uw bezoekers op onze website tot een sale zijn overgaan en er een eerste aanbetaling is gedaan, betalen wij u commissie.
 

U ontvangt standaard 5,71% commissie over de huursom van elke gemaakte reservering.

 

Gebruik logos en merknamen

 

Wij hebben een uitgebreid en actueel aanbod van tekstlinks en bannermateriaal beschikbaar gesteld via Tradetracker waar u gebruik van kunt maken. Het is daarom niet toegestaan om zelfgemaakt materiaal te gebruiken waarin het logo of de merknamen van onze parken worden gebruikt. Ook adverteren op onze parknamen of misspellingen hiervan is niet toegestaan.

 

Hoe kan ik me aanmelden als partner?

 

Ga naar TradeTracker en meld u aan als publisher. Meld u daarna aan voor het programma van

  • Villapark de Weerribben
  • Vakantiepark Giethoorn
  • Waterpark Belterwiede
  • Residence Weerribben

Kies een tekstlink of flash-, gif-, of jpeg-banner en plaats deze op uw website.

Wanneer een bezoeker via uw website een boeking maakt bij onze parken, wordt de commissie automatisch bijgeschreven op uw account. Zodra de boeking definitief is, wordt deze door ons goedgekeurd. Uw uitbetaling wordt door Tradetracker verzorgd.

 

 

Direct reserveren
Contact formulier
Brochure aanvragen
Aanmelden Nieuwsbrief

Vacatures

Zakelijk

Vakantiehuis kopen

 

Mijn Omgeving
Algemene Voorwaarden
Disclaimer
Links

Affiliate Programma
Sitemap

Aanreisinformatie

 

Villapark De Weerribben
Binnenweg 12
8378 JJ Paasloo
T. 0561 - 45 14 14
E. info@weerribben.nl

KvK: 57880913
IBAN: NL76RABO0361213689
BIC: RABONL2U
BTW:  NL 8209.49.796.B01

 

 

 

 

 

Powered by : QualitySites4All
weerribben.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen