Nederlands Engels Duits 
Logo Villapark de Weerribben
voordelig vissen Nederlandvoordelig vissen Nederlandvissen voordelig Nederland


Reserveer Online

Vakantiepark

Aantal gasten

Visvakantie in Nederland op Villapark de Weerribben in Paasloo, Overijssel

Bent u een fervent visser die op zoek is naar een visvakantie of karpervisvakanties in Nederland? Dan bent u bij bungalowpark de Weerribben, nabij Nationaal Park de Weerribben aan het juiste adres. Het vakantiepark beschikt over twee visvijvers, waar ook diverse bungalows met vissteiger aan liggen. Een perfecte ligging, zodat u een dagje kunt vissen vanuit uw eigen achtertuin! Op het bungalowpark bent u geen visvergunning nodig. Wilt u in de regio vissen, dan kan het zijn dat u een vergunning nodig bent. In enkele gebieden is het zelfs verboden te vissen.

 

Bij Villapark de Weerribben kunt u dankzij de vele faciliteiten een visvakantie goed combineren met een gezinsvakantie. Terwijl u geniet van een dagje vissen kunnen de kinderen zich vermaken in het zwemparadijs, een potje tennissen op de tennisbaan, dieren kijken in de dierenweide of deelnemen aan leuke activiteiten van het recreatieprogramma. Daarom zijn visvakanties bij Vakantiepark de Weerribben een geslaagde vakantie voor uw hele gezin!

 

Volop watersport plezier en vertier.

Het water van de visvijvers wordt niet alleen gebruikt voor een visvakantie, maar ook voor diverse sport- en spelactiviteiten op het water. Stap in de populaire aquabubble en beleef hoe het is om te lopen op het water. Tijdens warme zomerdagen kun je zelfs een duik nemen in de visvijver of met  bootjes en/of kano’s de visvijver(s) verkennen. In de zomervakantie wordr er op 5 juli, 19 juli, 2 augustus en 16 augustus 2015 een Waterpretdag georganiseerd, waarbij de visvijvers volop in gebruik zijn. Kinderen kunnen deze dagen genieten van waterbanen, stormbanen, kano’s, aquabubbles en bouncingbubbles.

 

 

Waterpretdag impressie - Bekijk de video in HD!

 

Direct reserveren
Contact formulier
Brochure aanvragen
Aanmelden Nieuwsbrief

Vacatures

Zakelijk

Vakantiehuis kopen

 

Mijn Omgeving
Algemene Voorwaarden
Disclaimer
Links

Affiliate Programma
Sitemap

Aanreisinformatie

 

Villapark De Weerribben
Binnenweg 12
8378 JJ Paasloo
T. 0561 - 45 14 14
E. info@weerribben.nl

KvK: 57880913
IBAN: NL76RABO0361213689
BIC: RABONL2U
BTW:  NL 8209.49.796.B01

 

 

 

 

 

Powered by : QualitySites4All
weerribben.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen