Nederlands Engels Duits 
Logo Villapark de Weerribben
rondvaart giethoornpark weerribbenvakantie blokzijl


Reserveer Online

Vakantiepark

Aantal gasten

Waterrijk Weerribben-Wieden

Waterrijk Weerribben - Wieden het prachtige natuurgebied in de Kop van Overijssel in de omgeving van Steenwijk, Meppel en Giethoorn.

 

Gouden wimpel voor Gastheer Joep van Hoorn

Villapark De Weerribben dankt zijn naam aan het prachtige, 10.000 hectare natuurgebied Weeribben - Wieden wat direct aan het park grenst. Deze omgeving heeft ieder jaargetijde de nodige "gratis" verrassingen in petto waar u stil van kunt genieten of actief kunt ontdekken.

 

 

'Fluistervaren' is iets unieks waar het Waterreijk Weerribben-Wieden het patent op heeft. De Raad van Europa heeft niet voor niets het Europees Diploma voor Natuurgebieden toegekend aan dit prachtige gebied waar de Otter weer zijn intrede heeft gemaakt.

 

Eindeloos kan men fietsen langs de goudgele rietkragen, uitgestrekte weilanden en over historische polderdijkjes. Onbezorgd kun je luieren of kuieren door bos en heideveld.
En in de winter wanneer het gevroren heeft kunt u hier prachtige schaatstochten maken.


Dorpjes in de omgeving van het vakantiepark
Omdat we zo mooi in de Kop van Overijssel liggen zijn Friesland, Drenthe en Flevoland hier net om de hoek met de leukste stadjes en dorpen.


Breng een bezoekje aan Stavoren, Hindelopen, Workum, Lemmer of ga naar Havelte, Appelscha, Diever. Het is allemaal zo leuk dat het moeilijk wordt om alles in één keer te zien.

Op een steenworp afstand liggen Oldemarkt, Giethoorn, Meppel, Steenwijk, Hasselt, Vollenhove en langs de oude Zuiderzeeroute vindt u de uitnodigende stadjes Blokzijl en Blankenham, waar kannonnen en kruithuisjes als enige getuigen van de dreigende zee overeind zijn blijven staan.

 

 

Direct reserveren
Contact formulier
Brochure aanvragen
Aanmelden Nieuwsbrief

Vacatures

Zakelijk

Vakantiehuis kopen

 

Mijn Omgeving
Algemene Voorwaarden
Disclaimer
Links

Affiliate Programma
Sitemap

Aanreisinformatie

 

Villapark De Weerribben
Binnenweg 12
8378 JJ Paasloo
T. 0561 - 45 14 14
E. info@weerribben.nl

KvK: 57880913
IBAN: NL76RABO0361213689
BIC: RABONL2U
BTW:  NL 8209.49.796.B01

 

 

 

 

 

Powered by : QualitySites4All
weerribben.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen