Nederlands Engels Duits 
Logo Villapark de Weerribben
Bungalows op Bungalowpark de Weerribben in Paasloo OverijsselBungalows op Bungalowpark de Weerribben in Paasloo OverijsselBungalows op Bungalowpark de Weerribben in Paasloo OverijsselBungalows op Bungalowpark de Weerribben in Paasloo OverijsselBungalows op Bungalowpark de Weerribben in Paasloo Overijssel


Reserveer Online

Vakantiepark

Aantal gasten

De luxe bungalows op bungalowpark de Weerribben in Paasloo, Overijssel

De royale en vrijstaande vakantiehuizen van bungalowpark de Weerribben zijn een prachtig onderkomen voor een welverdiende vakantie of weekendje weg. Op het vakantiepark kunt u verblijven in 8 verschillende type vakantiehuizen, allen met hun eigen karakter en persoonlijkheid. Het zijn particuliere vakantiehuizen, hierdoor is de inrichting van ieder vakantiehuis uniek. Zo kiest u altijd een bungalow die bij u en uw reisgezelschap past. De verhuur van de vakantiehuizen is in beheer van onze receptie zodat u verzekerd bent van een succesvolle vakantie! Tijdens je verblijf in één van onze luxe vakantievakantiehuizen is het onmogelijk om je te vervelen, mede dankzij de vele voorzieningen voor jong en oud.

 

Het vakantiepark beschikt over de volgende type vakantiehuizen:

Kenmerkend aan alle vrijstaande rietgedekte bungalows zijn de ruime kavels met allen een prachtige ligging. Alle bungalows beschikken over kavels van 500 tot 1000m2 met royale tuinen voorzien van veel groen en genoeg ruimte om gedurende stralend weer lekker “buiten” te leven. Een aantal van deze bungalows liggen direct aan één van de twee parkvisvijvers en beschikken als extraatje over een (vis)steiger. 

 

Geniet van een wellness vakantie in onze wellness bungalow.

Geniet u graag van net iets meer luxe en wilt u in privésferen genieten van wellness faciliteiten? Kies dan onze wellness bungalow Tjasker Wellness. Deze 6-persoons wellness bungalows beschikken over een privé sauna en privé zonnebank.

 

Voorkeuren en wensen van uw vakantiehuis

Wij begrijpen dat u wellicht voorkeuren of wensen heeft betreft de bungalow waar u uw vakantie in wilt doorbrengen. Het bungalowpark beschikt over enkele vakantiehuizen waar in gerookt mag worden en bungalows waar het niet is toegestaan om te roken. Mocht u uw trouwe viervoeter willen meenemen op vakantie dan is dit ook mogelijk: in verschillende bungalows is uw huisdier van harte welkom. Ook zijn er een aantal caravrije vakantiehuizen die u bij ons kunt huren. Heeft u de voorkeur voor één van deze wensen dan kunt u dit kenbaar maken bij het boeken van uw vakantie.

 

Direct reserveren
Contact formulier
Brochure aanvragen
Aanmelden Nieuwsbrief

Vacatures

Zakelijk

Vakantiehuis kopen

 

Mijn Omgeving
Algemene Voorwaarden
Disclaimer
Links

Affiliate Programma
Sitemap

Aanreisinformatie

 

Villapark De Weerribben
Binnenweg 12
8378 JJ Paasloo
T. 0561 - 45 14 14
E. info@weerribben.nl

KvK: 57880913
IBAN: NL76RABO0361213689
BIC: RABONL2U
BTW:  NL 8209.49.796.B01

 

 

 

 

 

Powered by : QualitySites4All
weerribben.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen